Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

28.6.07

Δράμα ( ; )


Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας. Είχε κόσμο. Εντυπώσεις δεν ακούσαμε, γιατί είχαμε δουλείες και φύγαμε αμέσως μετά. Πάντως η ταινία πάει στο φεστιβάλ Δράμας, που αν θυμάμαι καλά είναι τον Οκτώβριο. Άντε να δούμε...

24.6.07

"10:00πμ Μαρία Κίνδυνος"



Ταινία μικρού μήκους
"10:00πμ Μαρία Κίνδυνος"

Προβολή:
27 Ιουνίου ώρα 7:30
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων
(Ακαδημίας 50, Αίθουσα "Αντώνης Τρίτσης")

Είσοδος ελεύθερη.

Η ταινία μικρού μήκους "10:00πμ Μαρία Κίνδυνος" δημιουργήθηκε στα πλαίσια του σεμιναρίου "Κοντά στον μαγικό κόσμο του σινεμά". Το σεμινάριο διοργανώθηκε κατά την χρονιά 2006-2007 από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του δήμου Αθηναίων.
Το σενάριο, η προεργασία, τα γυρίσματα και η τεχνική επεξεργασία της ταινίας έγιναν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2007, συλλογικά και αποκλειστικά, από τους μαθητές με την επίβλεψη των εισηγητών του σεμιναρίου.

περισσότερα: www.10mariakindynos.org

21.6.07

on set

































Κ. Πουλίδης



Κ. Γκοβότσος

-------------------------------------------------------------------------------------

Η ταινία βρίσκεται ήδη στο μοντάζ!

14.6.07

«Kοντά στο μαγικό κόσμο του σινεμά»,

















Φέτος αποφάσισα να παρακολουθήσω το «κοντά στο μαγικό κόσμο του σινεμά», έτσι λέγεται το εργαστήρι του δήμου Αθηναίων που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του. Eισηγητές και υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι ο κ. Πουλίδης και ο κ. Γκοβότσος, άνθρωποι ομιλητικοί, προσβάσημoι και άνετοι που αντιμετωπίζουν το εν λόγο εργαστήρι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Τις φωτογραφίες που βλέπετε τις τράβηξα κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας των γυρισμάτων (τουλάχιστον για εμένα, Τις δυο πρώτες ημέρες γυρισμάτων ήμουν θεσσαλονίκη) μικρού μήκους ταινίας που σε λίγο ολοκληρώνουμε.

10.6.07



Απόσπασμα από το κείμενο του Κ. Στυλιανού Τάκα με τίτλο "Η φύση και οι νόμοι της κατά τους Πυθαγόρειους" που βρίσκεται στο περιοδικό ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.